Add a Facebook-hoz
Wellness masszázs

 

A tanfolyam időtartama:  1 hétvége (21 óra vizsgával)

A tanfolyam ára: 22.900 Ft

Képzés: szombat 9.00-17.00 és vasárnap 9.00-17.00

Indul: 2018. július 7.

Előjelentkezem rá

 

A wellness masszázs

A wellness masszázs az egyik legkeresettebb masszázs-típusok közé sorolható. A „wellness“ szó jelentése: „érezd jól magad!“  Célja, hogy a betegségek kialakulását megelözze és javítsa a fizikális és szellemi közérzetet. A mai rohanó éltetmódban a pszichoszomatikus tünetek (türelmetlesnég, ingerlékenység stb.) okozta  feszült, rossz közérzet kialakulásának oldásásra egy jól alkalmazható alternatív módszer. Nem csak a lazításban, de a müködési zavarok megszüntetésében is nagy szerepe van. A wellness masszázs hatására a vendég nyugalmi állapotba kerül, a szívritmus és a pulzus normalizálódik, a légzése elmélyül, a felfokozott idegrendszer müködése is helyreáll.

Ezt a folyamatot különbözö masszázstechnikákkal és változatos alapanyagok hozzáadásával érhetjük el.

A wellness kezelések lényege, hogy a vendég egy teljes körű testi, lelki és szellemi feltöltődést éljen meg. A kényeztető kezelések segítik a test regenerálódását, energetizálását valamint a teljes relaxációt. Nagyon fontos, hogy nyugodt, hangulatos és kellemes környezetben történjenek a kezelések, hogy biztosítsuk a teljes ellazulást a vendég számára.

A wellness masször kompetenciái:

A masszázs élettani hatásait, javallatait és ellenjavallatait figyelembevéve a vendéget relaxált, nyugalmi állapotba hozza a svédmasszázs és más masszázsfajták simító és dörzsölö fogásaival.  Izmait felfrissítí, fájdalmait csökkenti és idegrendszerére hatást gyakorol a megfelelö pontokon alkalmazott nyomásokkal. A kezeléshez használt anyagokat ismeri és megfelelöen alkalmazza.

Tevékenységei során figyelemmel kíséri a vendégen történtö azonnali és kései reakciókat.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), mellyel már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

A wellness masszázs fajtái: 
-        mézes masszázs
-        csokoládé masszázs
-        dörzsmasszázs
-        aromaterápiás kezelés
-        testradír
-      kókuszos masszázs

A jelentkezés feltétele:  8 általános iskolai osztály elvégzése, masszázs alapismeret ajánlott

A tanfolyam tematikája:

 -  Masszázselmélet ( masszázs története, a masszázs helye a wellness életben, a masszázs hatásai, a masszázs javallatai, ellenjavallatai,  a masszázs körülményei)
-  Anatómia (csont-, izom-, izülettan, élettani áttekintés- idegrendszer, bör)
Anyagismeret (méz, csokoládé, aromaterápia áttekintés, testradírok)

 A képzés rendje:

2 óra masszázselmélet, anatómia
2 óra anyagismeret
17 óra gyakorlat

Kedvezmények

OKTATÓ: 

A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek…stb.)

 


www.gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!Tanfolyam kezdete: 2018-07-07

A tanfolyam ára: 22.900 Ft

Képzés: szombat 9.00-17.00 és vasárnap 9.00-17.00

Előjelentkezem rá

 Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek2018.06.24. Budapest - lávaköves masszázs tanfolyam / 2018.06.29. Debrecen - intenzív svéd + székmasszázs tanfolyam / 2018.06.29. Szeged - intenzív svédmasszázs tanfolyam / 2018.06.30. Budapest -  egészségügyi modul tanfolyam / 2018.06.30. Budapest - természetgyógyászati modul tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|