Add a Facebook-hoz
Thai masszázs

 

 

 

A tanfolyam időtartama: 50 óra, 6 alkalom
                                       (3 hétvége)

KUPONOS TANFOLYAM!

A tanfolyam ára: 29.900,- Ft

Képzés: szombat - vasárnap: 9.00-17.30 óráig

Indul: 2018. február 10.

Előjelentkezem rá

A thaimasszőr kompetenciái:

Képes alap szintű thaimasszázs adására.

A thaimasszőr tevékenységei:

Kliensét megfigyeli; megfelelő meditatív lelki állapotban ad személyre szabott thaimasszázst.

Északi Stílusú Thaimasszázs
Indiai eredetű, sok jóga ászanát, gyönyörű nyújtást tartalmazó ága a tradícionális thaimasszázsnak. A jóga spirituális elméletének megfelelően ez a stílus igyekszik kiegyenlíteni a nap és a hold minőségeket a központi energiavonalban (a Szen Szumanában, azaz a Susumna nádiban). Ez a bevezető szintű tanfolyam egy teljes testmasszázsra elegendő repertoárt épít, ismerteti a 10 fő energiavonalat, azok kezelését, es bemutatja a spirituális utat, melynek része a thai masszázs.

Ez a tanfolyam 40+10 gyakorlati órában igyekszik bevezetni az érdeklődőt az északi stílusú Thai masszázs alaprepertoárjába. A tanórák a thai hagyományokhoz híven imával kezdődnek, a tanórák alatt nagy hangsúly kerül a szeretet mantrára és a vipasszana meditációra, melynek szellemében zajlanak a kezelések ebben a tradícióban. A 4 hétvége alatt bemutatásra kerül egy teljes test masszázsra elegendő repertoár, előadás majd irányított gyakorlás útján. Thaiföldön képzett tanáraink célként tűzik ki, hogy a tanfolyam végére ergonómikus testtartásban, relaxálva, saját testsúlyát alkalmazva tudjon mindenki a saját felépítéséhez megfelelően egy jó thai masszázst adni. A tananyag tehát kitér részletesen a begyakorolt repertoár személyre szabására, azaz mely fogásokat milyen betegségeknél érdemes kihagyni, vagy esetleg többször ismételni a masszázsunkban. Hasonlóképp, a vendég és a masszőr testfelépítése szerint is megtanulunk kihagyni olyan gyakorlatokat, melyek túl nagy tömeg emelésével járnának, és fókuszálni azokra  a gyakorlatokra, melyeket testünk lehetővé tesz az adott helyzetben. A 4 alkalom során a masszázst testtájékról testtájékra haladva vesszük át, az 5. alkalommal pedig lehetőség nyílik egyben látni, tapasztalni a tanultakat.

A képzés Németh Balázs: Bevezetés a Thai masszázs című tankönyvéből történik. A könyv a Stúdióban megvásárolható, ára: 3.700,- Ft

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), mellyel már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Jelentkezés feltétele: nincs

Oktatók: Németh Balázs, asszisztens tanár: Bubik Csaba.

A képzés rendje: 50 óra

3 óra masszázselmélet
42 óra gyakorlat
5 óra vizsga + értékelés

A tanfolyam tematikája:

1.  A thai masszázs kultúrtörténete
2.  A thai masszázs elméleti alapjai 3.  Felkészülés a masszázsra
4. Gyakorlati tudás elsajátítása
5. Vizsga: a teljes masszázs végig gyakorlása egy partneren. Kiértékelés.

Lehetőség van a nálunk hirdetett thai masszázst élőben saját magadon megtapasztalni és pár szóban megismerni.

Tanítvány ár: 2 órás thai masszázs + szakmai beszélgetés 8.000 Ft

Bubik Csaba asszisztens tanárnál

Elérhetőség: www.thaijoga.com

 OKTATÓ: NÉMETH BALÁZS, BUBIK CSABA

 

A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek…stb.)

 www.gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!


A tanfolyam kezdete: 2018-02-10

Képzés: 6 alkalom (3 hétvége)

A tanfolyam ára: 29.900,- Ft KUPONOS TANFOLYAM!

Képzés:  szombat - vasárnap 9.00 - 17.30

Előjelentkezem rá

 

 

 


 Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek2018.01.19. Budapest - baba masszázs tanfolyam / 2018.01.20. Budapest - indiai fejmasszázs (Champi) tanfolyam / 2018.01.20. Szeged - intenzív cellulitmasszázs tanfolyam / 2018.01.26. Pécs - intenzív svéd + Irodai (szék-) masszázs tanfolyam / 2018.01.27. Budapest - ayurvéda abhyanga masszázs tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|