Add a Facebook-hoz
Szeged svédmasszázs
svedmasszazs2.jpg

KUPONOS KÉPZÉS! 50%-os engedmény !

A tanfolyam időtartama: 64 óra vizsgával együtt.

A tanfolyam kuponos ára: 34.000 Ft + 5.000 Ft vizsgadíj

Intenzív svédmasszázs tanfolyam: 2 egymást követő hétvége

Pénteken 16.00-20.00, valamint 
szombaton és vasárnap 9.00-19.00 óra között

Indul: 2018. június 29.

Helyszín: II.-es KÓRHÁZ SZTE Szent-Györgyi Albert
Klinikai Központ Urológiai Klinika D épület, 3. emelet
Németh András terem.

6725 Szeged, Kálvária sgt. 57.

Előjelentkezem rá

A svédmasszőr kompetenciái: Képes svédmasszázs végzésére; ismeri a masszázs fogásait, kiegészítő technikáit, tisztában van a masszázs javallataival és ellenjavallataival, ill. a masszázs szervezetre gyakorolt általános és élettani hatásaival. Képes a fájdalommentes passzív kimozgatásra. Az illóolajok hatásmechanizmusának ismeretében képes kliensének a legmegfelelőbb vivőanyag kiválasztására.

A svédmasszőr tevékenységei: Kliensét megfigyeli, állapotáról tájékozódik; hiteles kommunikációt alkalmaz; svédmasszázst, frissítő masszázst végez, vezetett passzív kimozgatást végez.

A svédmasszázs a „Nyugati civilizációkban” elsősorban Európában használt és elismert masszázsfajta. Nevét egy svéd vívómesternek (Pehr Henrik Lingnek) köszönhetően kapta, aki a XIX. században összefoglalta és rendszerezte az akkor már több száz éve ismert és használt masszázsfogásokat. A masszázs az érintés és a simítás erejével képes arra, hogy relaxálja, ellazítsa a testet; a dörzsölések hatására az izomban lévő feszülések, az izomcsomók feloldódnak. A gyúrófogások megszüntetik az izomban és a kötőszöveti rétegben lévő letapadásokat; a vibráció (rezegtetés) nyugtatja a bőrt, csökkenti az izomtónust, segíti a szervezet fájdalomcsillapító folyamatait; az ütögetések pedig a masszázs végeztével normalizálják a keringést, megakadályozzák az esetleges szédülést. A masszázst követő kimozgatásoknak célja az ízületi mozgásterjedelem növelése.

Mindezeken felül a svédmasszázs során alapvető a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle károsanyag-lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Fokozódik a nyirokkeringés, nő az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, javul az emésztés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. Masszázs után növekedhet az izomzat teljesítőképessége, az izommunka gyorsabbá és kitartóbbá válhat.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), mellyel akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Jelentkezés feltétele: nincs

A tanfolyam tematikája:

  • Masszázselmélet: (A masszázs története; A masszázs helye a tudományok rendszerében; A masszázs hatásai; A masszázs javallatai, ellenjavallatai; A masszázs technikai és személyi feltételei)
  • Anatómia: (Az emberi test felépítése: Csont-, izom-, ízülettan; A szív és keringési rendszer élettana; Az emésztés élettana; A légzés élettana;  A vizelet- és kiválasztó szervrendszer élettana; A hormonrendszer; Az idegrendszer)
  • Masszázs gyakorlat (testtájak szerinti masszázskezelések és az adott ízületek passzív kimozgatása)

Képzés rendje:

  • 5 óra masszázselmélet
  • 5 óra anatómia
  • 52 óra gyakorlat: (Saját élményű gyakorlat; fontos a személyes tapasztalatszerzés biztosítása).
  • 2 óra egyéni felkészülés, házi feladat

A tanfolyam kezdete: 2018-06-29

50 %-os, KUPONOS TANFOLYAM!

A tanfolyam kuponos ára: 34.000 Ft + 5.000 Ft vizsgadíj

Képzés: péntek: 16-20 óráig és szombat-vasárnap 9-19 óráig (2 egymást követő hétvége)

Előjelentkezem rá

 

A Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek…stb.)

 www.gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek2018.06.24. Budapest - lávaköves masszázs tanfolyam / 2018.06.29. Debrecen - intenzív svéd + székmasszázs tanfolyam / 2018.06.29. Szeged - intenzív svédmasszázs tanfolyam / 2018.06.30. Budapest -  egészségügyi modul tanfolyam / 2018.06.30. Budapest - természetgyógyászati modul tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|