Főoldal / Masszőrképzés vidéken / Szeged svédmasszázs

 

SZEGED
SVÉDMASSZÁZS KÉPZÉS


KUPONOS KÉPZÉS! 50%-OS ENGEDMÉNY!

A tanfolyam időtartama: 64 óra vizsgával együtt.
A tanfolyam kedvezményes ára: 34.000 Ft + 5.000 Ft vizsgadíj

Intenzív svédmasszázs képzés: 2 egymás utáni hétvége
- Péntek 16.00-20.00,
- Szombat és vasárnap 9.00-19.00 óra között

Indul: 2019. május 24.

Helyszín:
Szeged, Kálvária sgt. 57.
II.-es KÓRHÁZ SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Urológiai Klinika D épület, 3. emelet
Németh András terem.

Előjelentkezem rá

A svédmasszőr kompetenciái: Képes svédmasszázs végzésére; ismeri a masszázs fogásait, kiegészítő technikáit, tisztában van a masszázs javallataival és ellenjavallataival, ill. a masszázs szervezetre gyakorolt általános és élettani hatásaival. Képes a fájdalommentes passzív kimozgatásra. Az illóolajok hatásmechanizmusának ismeretében képes kliensének a legmegfelelőbb vivőanyag kiválasztására.

A svédmasszőr tevékenységei: Kliensét megfigyeli, állapotáról tájékozódik; hiteles kommunikációt alkalmaz; svédmasszázst, frissítő masszázst végez, vezetett passzív kimozgatást végez.

A svédmasszázs a „Nyugati civilizációkban” elsősorban Európában használt és elismert masszázsfajta. Nevét egy svéd vívómesternek (Pehr Henrik Lingnek) köszönhetően kapta, aki a XIX. században összefoglalta és rendszerezte az akkor már több száz éve ismert és használt masszázsfogásokat. A masszázs az érintés és a simítás erejével képes arra, hogy relaxálja, ellazítsa a testet; a dörzsölések hatására az izomban lévő feszülések, az izomcsomók feloldódnak. A gyúrófogások megszüntetik az izomban és a kötőszöveti rétegben lévő letapadásokat; a vibráció (rezegtetés) nyugtatja a bőrt, csökkenti az izomtónust, segíti a szervezet fájdalomcsillapító folyamatait; az ütögetések pedig a masszázs végeztével normalizálják a keringést, megakadályozzák az esetleges szédülést. A masszázst követő kimozgatásoknak célja az ízületi mozgásterjedelem növelése.

Mindezeken felül a svédmasszázs során alapvető a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle károsanyag-lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Fokozódik a nyirokkeringés, nő az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, javul az emésztés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. Masszázs után növekedhet az izomzat teljesítőképessége, az izommunka gyorsabbá és kitartóbbá válhat.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), mellyel akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Jelentkezés feltétele: nincs

A tanfolyam tematikája:

- Masszázselmélet: A masszázs története; A masszázs helye a tudományok rendszerében; A masszázs hatásai; A masszázs javallatai, ellenjavallatai; A masszázs technikai és személyi feltételei
- Anatómia: Az emberi test felépítése: Csont-, izom-, ízülettan; A szív és keringési rendszer élettana; Az emésztés élettana; A légzés élettana;  A vizelet- és kiválasztó szervrendszer élettana; A hormonrendszer; Az idegrendszer
- Masszázs gyakorlat: testtájak szerinti masszázskezelések és az adott ízületek passzív kimozgatása

Képzés rendje:

- 5 óra masszázselmélet
- 5 óra anatómia
- 52 óra gyakorlat: (Saját élményű gyakorlat; fontos a személyes tapasztalatszerzés biztosítása).
- 2 óra egyéni felkészülés, házi feladat


A tanfolyam kezdete: 2019.05.24.

A tanfolyam kedvezményes ára: 34.000 Ft + 5.000 Ft vizsgadíj 50 %-os KUPONOS TANFOLYAM!

Képzés: péntek 16.00 - 20.00 óráig és szombat-vasárnap 9.00 - 19.00 óráig (2 egymást követő hétvége)

Előjelentkezem rá


A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek… stb.)


www.Gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!

 

 


Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek


Gizella Oktatási Stúdió | Minden jog fenntartva. 2017