Add a Facebook-hoz
Szeged frissítő talpmasszázs

 

A tanfolyam időtartama: 10 óra

A tanfolyam ára: 14.900 Ft

A tanfolyam időtartama: Szombat 09.00 - 19.00-ig

  Helyszín:

  II.-es KÓRHÁZ SZTE Szent-Györgyi Albert
  Klinikai Központ Urológiai Klinika D épület,
  3. emelet "Németh András" terem.

  6725 Szeged, Kálvária sgt. 57.

  Ideje: 2018. március 10.

  Előjelentkezem rá


 
 

Frissítő talpmasszázs

A talpon a teljes emberi test kivetülése megtalálható. Minden testrésznek, szervnek megtalálható a reflexpontja / reflexzónája. Ezeknek a zónáknak a masszírozásával, ingerlésével üzenetet küldünk az adott szerv felé, melynek hatására beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

A módszer természetesen alkalmazható abban az esetben is, ha csak egy kis kényeztetésre vágyik gyermekünk, párunk, vagy a fáradt lábakat kell életre kelteni.

A tanfolyam azok számára lett összeállítva, akik nem ugyan nem reflexológusi szinten, de szeretnék talpmasszázzsal bővíteni szolgáltatásaikat, vagy csak „családi vonalon” szeretnék kényeztetni szeretteiket.

 

A tanfolyam elvégzése talpreflexológus működésre nem jogosít!

 

A képzés célja: a tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek a 45 perces frissítő talpmasszázs menetet önállóan elvégezni.

A képzés időtartama: 10 óra

 

Jelentkezés előfeltétele: nincs

 

Tanúsítvány: a sikeres vizsgát tett hallgatók magyar nyelvű tanúsítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal, már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitness – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

 

A képzés tematikája

 

Masszázs elmélet (1 óra)

-        reflexzónák

-        kiválasztási rendszerek (vizelet, emésztés, nyirok)

-        a masszázs hatásmechanizmusa

-        a masszázs javallatai és ellenjavallatai

 

Masszázs gyakorlat (9 óra)

 

-        a hallgatók egymáson gyakorolnak, így személyes tapasztalatokat szereznek

A tanfolyami jegyzetet valamint a masszírozáshoz esetlegesen szükséges alapanyagokat (olajok, krémek) a képzés helyszínén biztosítjuk a hallgatók részére.

 

A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek…stb.)

Kedvezmények

A Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek…stb.)


www.gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!


Hétvégi tanfolyam, időtartama: 10 óra

A tanfolyam kezdete: 2018-03-10

A tanfolyam ára: 14.900 Ft

A képzés : szombat  9.00-19.00 óráig

Előjelentkezem ráSzolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek2018.01.19. Budapest - baba masszázs tanfolyam / 2018.01.20. Budapest - indiai fejmasszázs (Champi) tanfolyam / 2018.01.20. Szeged - intenzív cellulitmasszázs tanfolyam / 2018.01.26. Pécs - intenzív svéd + Irodai (szék-) masszázs tanfolyam / 2018.01.27. Budapest - ayurvéda abhyanga masszázs tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|