Főoldal / Masszőrképzés vidéken / Szeged cellulitmasszázs

 

SZEGED
CELLULIT MASSZÁZS KÉPZÉS

 

INTENZÍV KUPONOS KÉPZÉS - 50% ENGEDMÉNY!

A tanfolyam időtartama: 16 óra

A tanfolyam ára: 19.000 Ft

Képzés: szombat 8.00 - 20.00

Indul: 2019. április 20.

Helyszín: II.-es KÓRHÁZ SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ
Urológiai Klinika D épület, 3. emelet Németh András terem.
6725 Szeged, Kálvária sgt. 57.

Előjelentkezem rá

 

A cellulitmasszázst végző masszőr kompetenciái: A cellulitkezelés során képes a masszőr a speciális krém és a speciális fogások segítségével szebbé varázsolni a bőrt, és a bőr alatti kötőszövetet. Ismeri és alkalmazza a testtekercselés technikáját.

A cellulitmasszázst végző masszőr tevékenységei: Cellulitkezelés végzése, testtekercselés (esetleg a speciális vivőanyg előállítása, mely tudás az illóolajok hatásainak ismeretén alapszik).

A cellulit, azaz a narancsbőr ma már népbetegségnek számít. Kialakulásáról részben felelős a mozgásszegény életmód, a zsírokban gazdag táplálkozás, az elégtelen máj- és veseműködés, valamint az ideg – és hormonrendszerben beálló zavarok, részben pedig a genetikai adottságok is felelőssé tehetők. Nem feltétlenül csak és kizárólag a súlyfelesleggel küzdőkön alakulnak ki a jellegzetes tünetek, a vékony alkatú embereken is megjelenik a kötőszövet behúzódása és a septumok közötti zsírpárnák elődomborodása miatti narancsbőrhöz hasonló rajzolat. A cellulit kialakulásban a víz- és zsírháztartás anyagcsere zavarai, valamint az elégtelen nyirokkeringés során felhalmozódott salakanyagok tehetők felelőssé. A felesleges bomlástermékek visszamaradnak a bőr kötőszövetében, így az merevvé, zsugorodottabbá válik és a bőr felszínén kialakítja a jellegzetes a narancsbőrt. A cellulit elleni masszázskezelés során speciális vivőanyagot alkalmazzunk, melyet vagy a tanfolyam keretében főzünk ki, vagy (amennyiben erre nincs lehetőség) cégünk biztosítja hallgatóinknak (természetesen a recepttel együtt).

A cellulit masszázs során a hallgatók elsajátítják azokat a speciális technikákat, melyek segítségével fellazítjuk, megtörjük a cellulit kialakulásáért felellőssé tehető zsírcsomókat, majd a nyirokkeringés segítségével eláramoltatjuk a kiürült, felszabadult méreganyagokat, anyagcsere-végtermékeket, majd testtekercseléssel zárjuk a kezelést.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), mellyel már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak. 

Jelentkezés feltétele: svéd-, gyógy-, vagy sportmasszőr oklevél, kozmetikusi végzettség

A tanfolyam tematikája:

- Masszázselmélet: A cellulit kialakulásának okai; A szervezet alapvető kémiai szabályozása; A cellulit masszázs elmélete (masszázs elve, hatásai, javallatai, ellenjavallatai, vivőanyagok, kiegészítő technikák, a kezelés menete, a masszázs technikai és személyi feltételei); - Táplálkozási, életmódbeli tanácsadás
- Anatómia: A szervezet szövetei - a bőr élettana;; A nyirokkeringés és a vérkeringés élettana; Az emésztés élettana; A légzés élettana; A vizelet- és kiválasztó szervrendszer élettana; A hormonrendszer
- Gyakorlat: Saját élményű gyakorlat során tapasztalhatják meg a hallgatók a kezelés pozitív és negatív következményeit

Képzés rendje:

- 3 óra elmélet
- 13 óra gyakorlat


Tanfolyam kezdete: 2019.04.20.

INTENZÍV KUPONOS TANFOLYAM!

Tanfolyam ára: 19.000 Ft 

Képzés: szombat  8.00 - 20.00

Előjelentkezem rá


A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek… stb.)


www.Gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!

 


Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek


Gizella Oktatási Stúdió | Minden jog fenntartva. 2017