Főoldal / Keleti masszázs tanfolyamok / Shiatsu masszázs

SHIATSU MASSZÁZS KÉPZÉS

 

 

A tanfolyam időtartama: 29 óra (1 hétvége)

A tanfolyam ára: 27.500 Ft

Képzés:
pénteken 16.00 - 20.00, szombaton 9.00 - 19.00, vasárnap: 9.00 - 17.00

Indul: 2019. szeptember 20.

 

Előjelentkezem rá

 

 

Shiatsu alaptanfolyam:

A shiatsu energiakezelés, az életerő harmonizálására szolgál. A hagyományos kínai gyógyászaton alapul, mely a testben az éltető energia (csí/kí) jelenlétét feltételezi. Minden testi és lelki működésünk hátterében ennek az energiának az áramlása áll. A kezelésben a testünket behálózó energiarendszert, meridiánokat érintjük a kezünkkel. A shiatsu japán szó, ujjnyomást jelent, arra az alaptechnikára utal, melyet leggyakrabban használunk.

A shiatsu gyógyító eljárás, melyet képzett shiatsu gyógyászok végeznek, de az alapkezelést bárki elsajátíthatja. A shiatsu alaptanfolyam során a hallgatók elsajátítják egy órás shiatsu alapkezelés kivitelezését, a shiatsu alaptechnikáit. Megismerik a shiatsuhoz kapcsolódó életszemléletet, fejlődik testtudatosságuk, mozgékonyságuk. A tanfolyam elvégzése után egészséges emberekkel dolgozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal. Az alaptanfolyam elvégzése lehetőséget biztosít shiatsu szakképzés megkezdéséhez is.

A képzés rendje:

- 5 óra elmélet
- 24 óra gyakorlat

Az alaptanfolyam tematikája:

- egy teljes alapkezelés technikáinak és menetének elsajátítása
- a shiatsu jellegzetessége és szabályai
- a kezelés hatásmechanizmusa
- az alapvető ismeretek testünk energiaműködéséről
- Do-in (a shiatsuhoz kapcsolódó önmasszázs és mozgásrendszer)

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), mellyel akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Jelentkezés feltétele: nincs

A képzés kifejezetten gyakorlati képzés, kezünkkel, testünkkel dolgozunk a földre helyezett matracokon egymáson sajátítva el a különböző technikákat, ezért a tanfolyamon laza, kényelmes ruházat viselése ajánlott.

OKTATÓ: Schiess Péter


Tanfolyam kezdete: 2019.09.20.

A tanfolyam ára: 27.500 Ft

Képzés: pénteken 16.00 - 20.00,  szombaton 9.00 - 19.00 és vasárnap: 9.00 - 17.00

Előjelentkezem rá


A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek… stb.)


www.Gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!

 


Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek


Gizella Oktatási Stúdió | Minden jog fenntartva. 2017