Add a Facebook-hoz
Shiatsu masszázs

A tanfolyam időtartama: 22 óra (1 hétvége)

 

A tanfolyam ára: 27.500 Ft

Képzés:  pénteken 16.00 - 20.00, 

szombaton 9.00 - 19.00, vasárnap: 9.00 - 17.00

Indul: 2018. február 23-24-25.

Előjelentkezem rá

 Shiatsu alaptanfolyam:

A shiatsu energiakezelés, az életerő harmonizálására szolgál. A hagyományos kínai gyógyászaton alapul, mely a testben az éltető energia (csí/kí) jelenlétét feltételezi. Minden testi és lelki működésünk hátterében ennek az energiának az áramlása áll. A kezelésben a testünket behálózó energiarendszert, meridiánokat érintjük a kezünkkel. A shiatsu japán szó, ujjnyomást jelent, arra az alaptechnikára utal, melyet leggyakrabban használunk.

A shiatsu gyógyító eljárás, melyet képzett shiatsu gyógyászok végeznek, de az alapkezelést bárki elsajátíthatja. A shiatsu alaptanfolyam során a hallgatók elsajátítják egy órás shiatsu alapkezelés kivitelezését, a shiatsu alaptechnikáit. Megismerik a shiatsuhoz kapcsolódó életszemléletet, fejlődik testtudatosságuk, mozgékonyságuk. A tanfolyam elvégzése után egészséges emberekkel dolgozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal. Az alaptanfolyam elvégzése lehetőséget biztosít shiatsu szakképzés megkezdéséhez is.

A képzés rendje:
4 óra elmélet
16 óra gyakorlat

Az alaptanfolyam tematikája:

  •          egy teljes alapkezelés technikáinak és menetének elsajátítása
  •          a shiatsu jellegzetessége és szabályai
  •          a kezelés hatásmechanizmusa
  •          az alapvető ismeretek testünk energiaműködéséről
  •          Do-in (a shiatsuhoz kapcsolódó önmasszázs és mozgásrendszer)

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), mellyel akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Jelentkezés feltétele: nincs

A képzés kifejezetten gyakorlati képzés, kezünkkel, testünkkel dolgozunk a földre helyezett matracokon egymáson sajátítva el a különböző technikákat, ezért a tanfolyamon laza, kényelmes ruházat viselése ajánlott.

  OKTATÓ: Schiess Péter

 

A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek…stb.)

 

 www.gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!


Tanfolyam kezdete: 2018-02-23

A tanfolyam ára: 27.500 Ft

Képzés: pénteken 16.00 - 20.00,  szombaton 9.00 - 19.00 és vasárnap: 9.00 - 17.00

Előjelentkezem rá

 

 Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek2018.01.19. Budapest - baba masszázs tanfolyam / 2018.01.20. Budapest - indiai fejmasszázs (Champi) tanfolyam / 2018.01.20. Szeged - intenzív cellulitmasszázs tanfolyam / 2018.01.26. Pécs - intenzív svéd + Irodai (szék-) masszázs tanfolyam / 2018.01.27. Budapest - ayurvéda abhyanga masszázs tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|