Főoldal / Rólunk / Rólunk írták
Rólunk írták

Szia Melinda!
 

Örülök, hogy megismertelek és tanulhattam Nálad és Tőled! Nagyon jól éreztem magam az oktatás alatt, jó kis csapat jött össze!

Szerintem még fogunk találkozni, ugyanis nem hittem volna, hogy ennyire megtetszik a masszírozás!

Maradandó élményben volt részem! Még egyszer köszönök mindent!

Baráti üdvözlettel: Gulyás Róbert

U.i.: Ha felkelti az érdeklődésem egy tanfolyam, kereshetlek?

 


Kedves Éva!

 
Én egy pozitív visszajelzést szeretnék tenni a múlt hétvégi indiai olajos ayurveda masszázstanfolyammal kapcsolatban.
 
A tanárunk, Sándor Szilvia személye, kedvessége, törődése messze felülmúlta az eddigi tapasztalataimat. 
Látszik, hogy szívvel-lélekkel tanít, és át is tudja adni ami benne van. Figyelmes, segítőkész, kisugárzása pedig páratlan. :-)
 
A tanfolyam résztvevői mind egyetértettünk abban, hogy remek tanár, és kiváló jellem. Hálás vagyok, hogy ilyen embertől tanulhattam! 
 
Az összeállított jegyzet átfogó, mind mennyiségi és minőségi tekintetben remek anyag. A gyakorlati oktatásról is csak szuperlatívuszokban beszélhetek. 
 
Örülök, hogy idetaláltam a Gizella Stúdióba, és én biztos, hogy öregbíteni fogom az iskola és tanára jó hírét. :-) Ajánlani fogom tiszta szívvel mindenkinek. 
 
További sok sikert kívánok a munkájukhoz, és hamarosan találkozunk újra, hiszen október végén megyek a shiatsu tanfolyamra. 
:-)
 
További szép napot kívánok!
 
üdvözlettel:
 
Békefi Gabriella
 

 

T. Igazgató Asszony!

C. Gabriella gyakorlatát a Dunaferr Sportegyesületnél végezte. Munkáját két szakemberünk felügyelete javította és segítette. A női kézilabdázóink, illetve úszóink is megelégedéssel fogadták munkáját.

Nevezett, napról - napra egyre érettebben végzi feladatát, látszik, hogy a jövőjét ebben a munkakörben képzeli el.

Engedjék meg, hogy ezúton is gratuláljak Önöknek - hiszen C. Gabriella nem az első tanulójuk, aki egyesületünkben végzi gyakorlatát - azért az oktatói munkájukért, amellyel tanulóikat útjukon bocsátják. Ezúton is szeretném biztosítani Önöket, hogy a jövőben is szívesen fogadunk gyakorlatra az Önök iskolájából tanulókat.

Dunaújváros, 2006. november 10.

Perjámosi Sándor

Ügyvezető elnök Dunaferr Sportegyesület

 ____________________________________________________________________________

Kedves Gizella!

Az önök svédmasszázs tanfolyamát végeztem 2004-ben. Örömmel tudatom, hogy azóta is sikeresen alkalmazom, Angliában élek és itt folytatom ott tanult tudományomat! Az itteni "híres" masszőrök közel nem tudnak annyi fogást, mint amennyit én tanultam a pár hetes tanfolyamon!! Kolleganőim is szívesen járnak hozzám, ajánlanak másoknak. Köpölyözést, fülgyertyázást is alkalmazok. Igazán örülök, hogy Önöket választottam!

Üdvözlettel:

Kiliánné Z. Nóra

Diplomás Ápoló, Svédmasszőr

 

____________________________________________________________________________

 

Kedves Szilvia!

Ismét Önöket választottam. Ezúttal nyirokmasszázs tanfolyamra szeretnék jelentkezni. A Gizella Stúdióban végeztem, mint gyógymasszőr ezelőtt 5 évvel, majd résztvettem a lávaköves és a cellulitmasszázs tanfolyamon is. Nagyon meg voltam elégedve az oktatás színvonalával. Nagyszerű előadók és gyakorlati szakemberek prezentálásában tanulhattam meg ezt a mára már hivatásommá vált, sok örömet adó szakmát.

Kérem, küldjenek számomra tájékoztató anyagot a nyirokmasszázs tanfolyam tudnivalóiról.

Köszönöm.

G. Katalin

 

 

A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek… stb.)


www.Gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!

 


Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek


Gizella Oktatási Stúdió | Minden jog fenntartva. 2017