Add a Facebook-hoz
Olajos thai masszázs
Thai olajos masszázs

 

   A tanfolyam időtartama:  1 hétvége (26 óra)

  A tanfolyam ára: 29.900 Ft

  Képzés: szombat-vasárnap 9.00-19.00 - ig

  Indul: 2018. július 28.

   Előjelentkezem rá

Thai olajos masszázs

A Thaiföldre látogató nyugati turisták hatására alakult ki az aromaolajos thai masszázs, amely a tradicionális thai technikát ötvözi a nyugati (svéd-, gyógy-,) masszázzsal. A teljes test masszírozása egyedi koreográfia szerint történik, három szinten hat a vendégre. Az izmok hangsúlyos átdolgozása a fizikai testre hat. Az energiapályákon lévő blokkok oldása, valamint az egyénre szabott aromaterápia a testen kívül a lélekre is hat. Az aromaolajos thai masszázs javítja a vér- és nyirokkeringést, biztosítja az energia szabad áramlását, ellazítja a testet és a lelket.

A thai olajos masszázs hatásai:
- nyugtat, feltölt energiával
- serkenti a vér- és nyirokkeringést, az anyagcserét
- hidratálja, javítja a bőr állagát
- csökkenti az izomfeszültséget
- erősíti az immunrendszert
 
Képzés időtartama: 26 óra (2 nap)
Jelentkezés előfeltétele: nincs
 
A képzés célja: a tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek a teljes testre kiterjedő aromaolajos thai masszázst önállóan elvégezni.
 
Tanúsítvány: a sikeres vizsgát tett hallgatók sorszámozott, magyar nyelvű tanusítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal, már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitness – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban vállalhatnak munkát.
 
Képzés tematikája:
Masszázs elmélet (4 óra)
- thai masszázs eredete, Wat Po
- a masszázs során alkalmazott technikák
- csakrák, marma pontok, energiapályák
- illóolajok
- a masszázs hatásmechanizmusa
- a masszázs javallatai és ellenjavallatai

Masszázs gyakorlat (20 óra)
- teljes test masszírozása
- a hallgatók egymáson gyakorolnak, személyes megtapasztalás

Vizsga (2 óra)

Amire szükség van
- 2 db lepedő
- kényelmes mozgást biztosító ruházat
- fürdőruha (2 részes)
- zokni, papucs

A tanfolyami jegyzetet valamint a masszírozáshoz esetlegesen szükséges alapanyagokat (olajok, krémek) a képzés helyszínén biztosítjuk a hallgatók részére.

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

Kedvezmények

A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek…stb.)

 

 www.gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!


 Tanfolyam kezdete: 2018. július 28.

A tanfolyam ára: 29.900 Ft

Képzés: szombat-vasárnap 9.00 - 19.00

Előjelentkezem ráSzolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek2018.06.24. Budapest - lávaköves masszázs tanfolyam / 2018.06.29. Debrecen - intenzív svéd + székmasszázs tanfolyam / 2018.06.29. Szeged - intenzív svédmasszázs tanfolyam / 2018.06.30. Budapest -  egészségügyi modul tanfolyam / 2018.06.30. Budapest - természetgyógyászati modul tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|