Add a Facebook-hoz
Nyirokmasszázs

A tanfolyam időtartama: 26 óra (2,5 nap)

A tanfolyam ára:
39.900 Ft

Képzések:
(pénteken 16.00-20.00 elméleti oktatás; szombat-vasárnap gyakorlat 9.00 - 17.00)

Indul: 2018. június 1.

Előjelentkezem rá

A nyirokmasszázst végző gyógymasszőr kompetenciái:

Képes a szakorvos útmutatásai alapján gyógymasszázs végzésére. Képes a gyógymasszőri feladatok elvégzésére. Felismeri az egyes betegségeket és képességei alapján segíteni is tud a beteg állapotán. Képessé válik bizonyos kóros testi tünetek megelőzésére és a már kialakult kóros állapot megszüntetésére.

A gyógyító team tagjaként képes a legkülönbözőbb nyirokdrenázsra szoruló kliens kezelése során kivenni részét a beteg emberek gyógyításában.

A nyirokmasszázst végző gyógymasszőr tevékenységei:

Beteget megfigyel; hiteles kommunikációt alkalmaz; nyirokmasszázst végez; dokumentációt vezet; részt vesz a masszázshelyiség és a munkakörnyezethez közvetlenül és közvetve tartozó tárgyak, eszközök sterilizálásában, fertőtlenítésében; ha szükséges elsősegélyt nyújt.

A nyirokdrenázs olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást. Rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a bomlástermékek, salakanyagok elszállítását. Gyorsítja a sejtek és a szövetek regenerálódását. A nyirokdrenázs a szövetekből történő salakanyag-kiválasztást és a nyirokerek munkáját is megkönnyíti. Mivel a nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, így a szervezet regenerációs készségét jelentősen javítja. 

A nyirokdrenázs masszázs lágy, körkörös, nyomó-simító mozdulataival gyorsítja a nyirok elfolyását. Ezzel megszűnik a szövetközti nyirokpangás, az anyagcsere salakanyagai pedig hamarabb kiürülnek. Nyirokkeringés segítségével a méreganyagok előbb az érpályába, majd a vér útján a kiválasztó szervrendszerek segítségével ürülnek a szervezetből. A nyirokdrenázs masszázs aktiválja az anyagcsere-folyamatokat. Az ödémákat csökkenti, ezáltal az érintett szervek fájdalmát is enyhíti. Indirekt módon javítja a vérkeringést, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is javítva ezzel.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), mellyel kibővíthetik már meglévő gyógymasszőri tevékenységi körüket.

Jelentkezés feltétele: svéd ( frissítő ) masszőri végzettség

A tanfolyam tematikája:

 • Anatómia-élettan: nyirokrendszer anatómiája és élettana; az immunrendszer működése; a szív és a keringési rendszer anatómiája és élettana; a kiválasztó szervrendszerek anatómiája és élettana
 • Nyirokdrenázs hatásai a szervezetre
 • A nyirokdrenázs javallatai és ellenjavallatai
 • A kezelés menete
  - felső végtag kezelése
  - mellkas kezelése
  - alsó végtag kezelése
  - hát kezelése
  - medenceöv kezelése
 • Gyakorlat

A képzés rendje: 26 óra

 •   5 óra elmélet
 •   21 óra gyakorlat

OKTATÓ: PÉNTEK-DÓZSA MELINDA

 

A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek... stb.)

 

 www.gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!


A tanfolyam kezdete: 2018-06-01

A tanfolyam ára: 39.900 Ft

Képzés: péntek: 16.00-20.00; szombat, vasárnap: 9.00 - 17.00

Előjelentkezem ráSzolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek2018.04.20. Budapest -  babamasszázs tanfolyam / 2018.04.28. Budapest - szuper-intenzív svédmasszázs tanfolyam / 2018.04.28. Budapest - indiai fejmasszázs - Champi tanfolyam / 2018.05.02. Budapest - japán tradicionális masszázs tanfolyam / 2018.05.03. Budapest - délutáni svédmasszázs tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|