Főoldal / Masszőrképzés vidéken / Nyíregyháza irodai (szék-) masszázs

 

NYIREGYHÁZA
IRODAI - (SZÉK) MASSZÁZS KÉPZÉS

  

A tanfolyam időtartama: 12 óra (vizsgával együtt) - HÉTVÉGI KÉPZÉS

A tanfolyam ára: 19.900 Ft

Vasárnap: 9.00 - 18.00

Indul: 2019. június 2.

Helyszín: Kölcsey Ferenc Gimnázium
4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 6.

Előjelentkezem rá

 

 


Az irodai (szék-) masszázst végző személy kompetenciái: Képes a ruhán keresztüli, ülő testhelyzetben végezhető masszázs kivitelezésére; ismeri a masszázs fogásait, kiegészítő technikáit, tisztában van a masszázs javallataival és ellenjavallataival, ill. a masszázs szervezetre gyakorlolt általános és élettani hatásaival. Képes a fájdalommentes passzív kimozgatásra.

Az irodai- (szék-) masszázst végző személy képes oldani a stresszt; képes növelni a dolgozók  teljesítőképességet; elősegíteni a koncentrációt; csökkenteni a helytelen testtartás, illetve az ülőhelyzet hátrányos következményeit; csökkenti a stressz okozta panaszokat (a nyak-vállöv területének feszülését, nehézségérzését) és az ebből kialakuló betegségek előfordulását; általános jó közérzetet biztosít.

Az irodai (szék-) masszázst végző személy tevékenységei: Kliensét megfigyeli, állapotáról tájékozódik; hiteles kommunikációt alkalmaz; irodai (szék-) masszázst, frissítő masszázst végez, vezetett passzív kimozgatást végez.

Az irodai masszázs rohanó világunkban egy igazán praktikus szolgáltatás, hiszen a vendégnek még levetkőznie sem kell a kezeléshez, így nem kell számolnia az olajok, krémek kellemetlen utóhatásaival. A masszőrszék könnyedén összeállítható, kis helyet foglal el az irodában és a kezelés rövid ideig tart. A masszázs 15-20 perc alatt újjá varázsolja; felfrissíti, energikusabbá teszi a szervezetet, javítja a koncentrációt, elűzi a fáradtságot.

A tanfolyamon hallgatóink számára biztosítjuk a speciális masszázsszéket, valamint tanácsadással szolgálunk arra vonatkozóan, hogy milyen kezelőszéket érdemes a későbbiekben vásárolni. A gyakorlat során hallgatóink elsajátíthatják a vendégek masszázsszéken történő elhelyezésének apró trükkjeit annak érdekében, hogy minél könnyebben el tudjanak lazítani masszázs közben. Mindeközben ugyanolyan fontos a masszőr elhelyezkedése, helyes testtartása, mely a későbbi gerinc-, hát-, és derékfájdalmaktól kívánja megóvni a kezelőt.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), mellyel már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek irodákban, irodaházakban. Lehetnek önálló vállalkozók, ill. alkalmazottak, mint egészségügyi szolgáltatást végző személyek.

Jelentkezés feltétele: nincs

 A tanfolyam tematikája:

 

- Masszázselmélet: Az irodai masszázs története; A masszázs hatásai; A masszázs javallatai, ellenjavallatai; A masszázs technikai és személyi feltételei
- Anatómia: Az emberi test felépítése: Csont-, izom-, izülettan
- Gyakorlat: Saját élményű gyakorlat; személyes tapasztalatszerzés biztosítása

Képzés rendje:

- 2 óra masszázselmélet + anatómia
- 10 óra gyakorlat: saját élményű gyakorlat; fontos a személyes tapasztalatszerzés biztosítása


Tanfolyam kezdete: 2019.06.02.

Tanfolyam ára: 19.900 Ft

Képzés: vasárnap 9.00 - 18.00

Előjelentkezem rá


A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek… stb.)


www.Gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!

 


Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek


Gizella Oktatási Stúdió | Minden jog fenntartva. 2017