Főoldal / Rólunk / Minőségpolitika
Minőségpolitika

A Gizella Oktatási Stúdió vezetése és tanári kara, oktató-szakképző tevékenysége során elkötelezettségét fejezi ki a felnőttképzésre vonatkozó követelmények megvalósítására.

Tartósan törekszünk arra, hogy a képzés irányát a jogi és gazdasági környezet igényeihez és az egyén igényeinek figyelembevételével határozzuk meg. Célunk, hogy partnereink az oktató–képző tevékenységünkkel tartósan meg legyenek elégedve. Ennek ellenőrzésére hallgatóinkat rendszeresen kérjük meg arra, hogy értékeljék iskolánkat; a helyszínt, az oktatáshoz szükséges tárgyi feltételeket, tanárainkat, és minden más körülményt.

Feladatunknak tekintjük, hogy magas színvonalú szakmai ismeretekkel rendelkező szakembereket képezzünk, mivel ennek nyomán az iskola hírneve is értékké válik.

Cégünk vezetése elkötelezettséget érez a jogszabályi és az európai szakmai követelmények teljesítése, a minőségirányítás rendszerének és a szakmai munka eredményességének folyamatos fejlesztésére.

A személyi, tárgyi, anyagi feltételek megteremtése és alkalmazása során a minőségi, hiteles szolgáltatás biztosítása az elsődleges szempontunk.

A csoportok létszámának kialakítása során a képzés minőségének biztosítása fontos elem számunkra.

A Gizella Oktatási és Képzési Stúdió vezetése nevében vállaljuk, hogy évente felülvizsgáljuk és ellenőrizzük, szükség szerint kiegészítjük minőségügyi rendszerünket, a minőségpolitikához illeszkedve minden évben mérhető minőségügyi célokat tűzünk ki.

A minőség iránti elkötelezettségünknek megfelelően a minőségpolitikát és az éves minőségügyi célokat a szervezet minden szintjén és minden dolgozójával megismertetjük.

 

A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek… stb.)


www.Gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!

 


Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek


Gizella Oktatási Stúdió | Minden jog fenntartva. 2017