Főoldal

Gizella Oktatási és Képzési Stúdió

 Felnőttképzési nyilvántartási száma: 00720-2011

 Fő tevékenységünk a felnőttképzés.

 

Lepje meg ismerősét! Új ajándékutalványaink a Gizella Stúdió induló tanfolyamaira, illetve a Gizellashop termékeire egyaránt felhasználhatók! Részletek itt!

 

Miért nálunk tanuljon?

  • könnyen megközelíthető helyszín

Címünk: 1085 Budapest, József krt. 53.  A belvárosban, jó közlekedéssel (4-es, 6-os villamos vonlán), kíváló parkolási lehetőségekkel (a fizetős parkolókban mindig van hely). A közelben számos étterem (pl. a STEX), ill. gyorsétkezde (pl. a McDonald's), ill. közért (pl. CBA)  található.

  • Kiváló fizetési lehetőségek (akár kamatmentes részletfizetési lehetőség!)

- Rugalmas részletfizetési lehetőségek a masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam és minden egyéb tanfolyamnál, képzésnél. (Minden hallgatóval közös megbeszélés alapján történik a részletfizetés módjának kidolgozása.)

- Fizethet Ajándékutalvánnyal. (Lepje meg szeretteit, segítsen családtagjainak azzal, hogy hozzájárul a képzés költségeihez!)

- Folyamatos kedvezményekkel várjuk régi és új hallgatóinkat!

- Minden hónapban egy tanfolyamunkat 50%-os kedvezménnyel hirdetjük meg. 

  • Kiváló oktatók

 Oktatóink nagyrészt az ETI (Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet, új nevén: GYEMSZI) munkatársai is, ill. az ETI vizsgabizottságának tagjai, elnökei.

  • Kiváló felszereltség

 Stúdiónk rendelkezik mindazon eszközökkel, melyek az oktatáshoz szükségesek. Így:

- Tankönyvek:

Tanfolyamainkhoz tanáraink által írt, képekkel gazdagon illusztrált ingyenes jegyzetet biztosítunk, mely minden esetben tökéletes segítséget nyújt a vizsgára való felkészüléshez.

OKJ-s képzéseink moduljaihoz a sikeres szakvizsgához szükséges legjobb - államilag elfogadott szakirodalmakat ajánljuk, melyek többségét a Stúdióban is meg lehet vásárolni.

- Oktatási segédanyagok:

A masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam és minden egyéb tanfolyam esetében az oktatás során tanáraink számos segítséget nyújtanak a könnyebb tanulás érdekében; hallgatóink projektoros kivetítőn vagy írásvetítőn követhetik nyomon az előadásokat; a csontváz és a belső szerveket megmintázó bábú (torzó), valamint a rengeteg szemléltető kép segítségével könnyebbé válik az ismeretanyag megértése.

- A gyakorlati tevékenységek eszközei

A masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam és minden egyéb tanfolyam esetében hallgatóink számára biztosítunk különböző masszázságyakat, ill. masszázsszékeket, talpmasszázshoz lábtartókat; különféle krémeket, olajokat; ha szükséges lepedőt, törölközőt is; egyéb kiegészítőket. Minden eszközünk beszerzésénél arra törekedtünk, hogy sokféleségével a későbbiekben segítse hallgatóinkat abban, hogy a számukra legmegfelelőbb eszközöket választva megkönnyítsük az önálló munkakezdés első lépéseit.(Számos eszköz Stúdiónkban is beszerezhető.)

- A komfortos, családias légkör kialakítása érdekében hallgatóink igénybe vehetik teljesen felszerelt konyhánkat, melyben lehetőség van kávé, tea főzésére; hűtőnkben mindenki elhelyezheti napi enni- és innivalóját, melyet mikrohullámú sütőben megmelegítve, általunk biztosított tányérokból, poharakból és evőeszközökkel fogyaszthatnak el.

Légkondicionált oktatótermek!

A toilette és a zuhany használata természetes.

  • Rugalmas szervezés

Délelőtti csoportjainkat kismamáknak, munkanélkülieknek, nyugdíjasoknak, esetleg egyetemistáknak ajánljuk.

Délutáni csoportjaink mindig a munkaidő után kezdődnek délután 17.00 órakor, ill. pénteken 16.00 órakor, így a dolgozó emberek is kényelmesen ide tudnak érni a tanfolyam kezdetére.

Hétvégi csoportjainkat a hétköznap sokat dolgozó embereknek, vállalkozóknak, ill. a vidéken élő hallagtóinknak ajánljuk.

  • Korlátlan gyakorlási lehetőség!!!

Minden nálunk tanuló diák a tanulás ideje alatt (beiratkozástól egészen a vizsgáig) ingyen igénybe veheti Stúdiónkban az okatás során használt eszközöket (masszázságy, vivőanyag: - krém, vagy olaj, esetleg lepedők, törölközők, zene, lávakövek, köpölyök stb.). Elsősorban azt javasoljuk, hogy csoporttársakkal összefogva közösen vegyék igénybe ezt a szolgáltatásunkat, hiszen így egymást segítve hatékonyabban tudnak gyakorolni.

  •  És a garantáltan jó hangulat

Felhívjuk szíves figyelmüket hogy látássérült, hallássérült és mozgáskorlátozott tanulókat sajnos nem áll módunkban fogadni! Köszönjük megértésüket.

Gizella Oktatási Stúdió                    

 Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, gyógymasszőr tanfolyam2017.06.09. Debrecen - Intenzív svédmasszázs masszázs tanfolyam / 2017.06.09. Budapest - Nyirokmasszázs tanfolyam / 2017.06.09. Szeged - Intenzív svédmasszázs tanfolyam / 2017.06.10. Budapest - Wellness masszázs tanfolyam / 2017.06.13. Budapest - délutáni svédmasszázs masszázs tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|