Főoldal
Főoldal

Gizella Oktatási és Képzési Stúdió

 Felnőttképzési nyilvántartási száma: 00720-2011

 Fő tevékenységünk a felnőttképzés.

 

 

 

Mostantól nem csak oktatunk...

 

A megújult Gizella Stúdió mostantól masszázs szalonként is működik!

 

Mindenkit szeretettel várunk a megújult Gizella Stúdióban, ahol mostantól a képzések és a webáruház mellett - megújult környezetben - elindult masszázsszalon szolgáltatásunk is! 

 


 Akár masszőr vagy, akár nem, Neked is szükséged lehet egy kényeztető masszázsra!

 

Új szolgáltatásaink között lehetőség van egyéni masszázsra, kétszemélyes masszázsra, valamint kezelési csomagjaink közül is választhatsz!

 

Lepd meg ismerősödet, párodat kétszemélyes masszázzsal!

 

 

Lehetőség van bérlet váltására is, ebben az esetben öt alkalmat kell fizetned, és a hatodik masszázs díjmentes!

 

Részletek a baloldali menükben!

 

 

 

Lepje meg ismerősét! Új ajándékutalványaink a Gizella Stúdió induló tanfolyamaira, illetve a Gizellashop termékeire egyaránt felhasználhatók! Részletek itt!

 

 

Miért nálunk tanuljon?

  • könnyen megközelíthető helyszín

Címünk: 1085 Budapest, József krt. 53.  A belvárosban, jó közlekedéssel (4-es, 6-os villamos vonlán), kiváló parkolási lehetőségekkel (a fizetős parkolókban mindig van hely). A közelben számos étterem (pl. a STEX), ill. gyorsétkezde (pl. a McDonald's), ill. közért (pl. CBA)  található.

  • Kiváló fizetési lehetőségek (akár kamatmentes részletfizetési lehetőség!)

- Rugalmas részletfizetési lehetőségek a masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam és minden egyéb tanfolyamnál, képzésnél. (Minden hallgatóval közös megbeszélés alapján történik a részletfizetés módjának kidolgozása.)

- Fizethet Ajándékutalvánnyal. (Lepje meg szeretteit, segítsen családtagjainak azzal, hogy hozzájárul a képzés költségeihez!)

- Folyamatos kedvezményekkel várjuk régi és új hallgatóinkat!

- Minden hónapban egy tanfolyamunkat 50%-os kedvezménnyel hirdetjük meg. 

  • Kiváló oktatók

 Oktatóink nagyrészt az ETI (Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet, új nevén: GYEMSZI) munkatársai is, ill. az ETI vizsgabizottságának tagjai, elnökei.

  • Kiváló felszereltség

 Stúdiónk rendelkezik mindazon eszközökkel, melyek az oktatáshoz szükségesek. Így:

- Tankönyvek:

Tanfolyamainkhoz tanáraink által írt, képekkel gazdagon illusztrált ingyenes jegyzetet biztosítunk, mely minden esetben tökéletes segítséget nyújt a vizsgára való felkészüléshez.

OKJ-s képzéseink moduljaihoz a sikeres szakvizsgához szükséges legjobb - államilag elfogadott szakirodalmakat ajánljuk, melyek többségét a Stúdióban is meg lehet vásárolni.

- Oktatási segédanyagok:

A masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam és minden egyéb tanfolyam esetében az oktatás során tanáraink számos segítséget nyújtanak a könnyebb tanulás érdekében; hallgatóink projektoros kivetítőn vagy írásvetítőn követhetik nyomon az előadásokat; a csontváz és a belső szerveket megmintázó bábú (torzó), valamint a rengeteg szemléltető kép segítségével könnyebbé válik az ismeretanyag megértése.

- A gyakorlati tevékenységek eszközei

A masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam és minden egyéb tanfolyam esetében hallgatóink számára biztosítunk különböző masszázságyakat, ill. masszázsszékeket, talpmasszázshoz lábtartókat; különféle krémeket, olajokat; ha szükséges lepedőt, törölközőt is; egyéb kiegészítőket. Minden eszközünk beszerzésénél arra törekedtünk, hogy sokféleségével a későbbiekben segítse hallgatóinkat abban, hogy a számukra legmegfelelőbb eszközöket választva megkönnyítsük az önálló munkakezdés első lépéseit.(Számos eszköz Stúdiónkban is beszerezhető.)

- A komfortos, családias légkör kialakítása érdekében hallgatóink igénybe vehetik teljesen felszerelt konyhánkat, melyben lehetőség van kávé, tea főzésére; hűtőnkben mindenki elhelyezheti napi enni- és innivalóját, melyet mikrohullámú sütőben megmelegítve, általunk biztosított tányérokból, poharakból és evőeszközökkel fogyaszthatnak el.

Légkondicionált oktatótermek!

A toilette és a zuhany használata természetes.

  • Rugalmas szervezés

Délelőtti csoportjainkat kismamáknak, munkanélkülieknek, nyugdíjasoknak, esetleg egyetemistáknak ajánljuk.

Délutáni csoportjaink mindig a munkaidő után kezdődnek délután 17.00 órakor, ill. pénteken 16.00 órakor, így a dolgozó emberek is kényelmesen ide tudnak érni a tanfolyam kezdetére.

Hétvégi csoportjainkat a hétköznap sokat dolgozó embereknek, vállalkozóknak, ill. a vidéken élő hallagtóinknak ajánljuk.

  • Korlátlan gyakorlási lehetőség!!!

Minden nálunk tanuló diák a tanulás ideje alatt (beiratkozástól egészen a vizsgáig) ingyen igénybe veheti Stúdiónkban az okatás során használt eszközöket (masszázságy, vivőanyag: - krém, vagy olaj, esetleg lepedők, törölközők, zene, lávakövek, köpölyök stb.). Elsősorban azt javasoljuk, hogy csoporttársakkal összefogva közösen vegyék igénybe ezt a szolgáltatásunkat, hiszen így egymást segítve hatékonyabban tudnak gyakorolni.

  •  És a garantáltan jó hangulat

Felhívjuk szíves figyelmüket hogy látássérült, hallássérült és mozgáskorlátozott tanulókat sajnos nem áll módunkban fogadni! Köszönjük megértésüket.

Gizella Oktatási Stúdió                    

 

 

 


Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek


Gizella Oktatási Stúdió | Minden jog fenntartva. 2017