Add a Facebook-hoz
Lomi-lomi masszázs
Lomi-Lomi masszázs

A tanfolyam időtartama: 21 óra vizsgával együtt.

A tanfolyam ára: 27.900,- Ft

Hétvégi képzés:

Szombat, Vasárnap, 9.00 - 17.00 óráig       

Indul: 2018. május 5.

Előjelentkezem rá

A lomi-lomi masszőr kompetenciái: Hawaiin több tradicionális gyógymasszázs és gyógyító terápia létezik. Minden kis sziget, minden kahuna (a sámánokat, gyógyítókat nevezik így) saját módszerrel bír. A sámánokat nagyra becsülik és tisztelik, ők ápolják az ősi tudást, mellyel gyógyítanak. A módszerek nagyon hasonlítanak egymásra, mindig szorosan együttműködnek a természettel.

A lomi-lomi masszőr tevékenységei: A Lomi Lomi masszázs nyugtató hatású, kilazítja az izmokat, az ízületeket és feloldja a különböző fizikai és pszichés blokkokat. Lomi Lomi lefordítva annyit jelent, hogy masszírozni, gyúrni, nyomni, dörzsölni, puhítani. A masszázs során a masszőr a hawaii tradícióknak megfelelő életerőt és szeretetet adja tovább a vendégnek.

A lomi-lomi masszázst egy nyugati masszázstechnikával nem lehet és nem is érdemes összehasonlítani. Ez egy gyógyító ceremónia, amely a testnek és a léleknek egyaránt erőt kölcsönöz, és lehetővé teszi, hogy a gyógyító energiák elinduljanak saját útjukon. Ha valakinek a belső egyensúlyában zavar támad, a Lomi Lomi masszázson keresztül az univerzum energiáját felhasználva sikerül ezt a harmóniát visszaállítani.

A lomi-lomi egy speciális, egyedülálló masszázs. A vendéget beolajozzák tetőtől talpig finom hawaii olajjal. Nemcsak a feszült izmok és ízületek oldódnak, hanem a belső blokkok is, így a lélekre is gyógyítóan hat. Mindig visszatérő, nagy testfelületet átfogó, folyamatos, néha hintázó mozdulatokkal dolgozik a masszőr, mialatt speciális tánclépéseket használ. A vendég így tud teljesen kikapcsolódni, saját érzékeit követve teljesen át tudja magát adni a masszázs élvezetének. Ezekkel a szeretetteljes mozdulatokkal és simításokkal biztonságot, szeretetet, megértést, nyugalmat, megelégedettséget, bizalmat, higgadtságot, csodálatos közérzetet adunk a vendégnek, talán egy kaput nyitunk az "új" felé.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), mellyel akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Jelentkezés feltétele: nincs

A tanfolyam tematikája:

  • Masszázselmélet: (A masszázs története; A masszázs helye a tudományok rendszerében; A masszázs hatásai; A masszázs javallatai, ellenjavallatai; A masszázs technikai és személyi feltételei)
  • Anatómia: (Az emberi test felépítése: Csont-, izom-, ízülettan; )
  • Masszázs gyakorlat (testtájak szerinti masszázskezelések és az adott ízületek passzív kimozgatása)

Képzés rendje:

  • 3 óra masszázselmélet
  • 18 óra gyakorlat: (Saját élményű gyakorlat; fontos a személyes tapasztalatszerzés biztosítása).

A tanfolyam kezdete: 2018-05-05

A tanfolyam ára: 27.900,- Ft

Képzés: szombat és vasárnap 9-17 óráig

Előjelentkezem rá

A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek…stb.)

 www.gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek2018.06.24. Budapest - lávaköves masszázs tanfolyam / 2018.06.29. Debrecen - intenzív svéd + székmasszázs tanfolyam / 2018.06.29. Szeged - intenzív svédmasszázs tanfolyam / 2018.06.30. Budapest -  egészségügyi modul tanfolyam / 2018.06.30. Budapest - természetgyógyászati modul tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|