Add a Facebook-hoz
Lávaköves masszázs
láva

 

A tanfolyam időtartama: 13 óra (1 nap)

A tanfolyam ára: 19.900 Ft

Indul: 2018. június 24.
           vasárnap 9.00 - 19.00

Előjelentkezem rá

A lávaköves masszázs eredete mintegy 3000 évre nyúlik vissza.  Az észak-amerikai indiánok, az ókori kínai és indiai gyógyítók, de az ősmagyar sámánok is használtak felmelegített köveket kezeléseik során. A lávaköves masszázs mai formáját a 90-es évek elején állította össze Mary Nelson. A kínai orvoslásból a meridiántan, Indiából a csakrák rendszere került be a lávaköves masszázs menetébe, melyben megtalálhatóak az energiarendszer (meridiánok), az aromaterápia valamint az akupresszúra egyes elemei.

Kézzel történő masszázs helyett vulkáni eredetű, simára csiszolt felületű, 50-54
Co-ra felmelegített szürkés/fekete bazaltköveket használunk. A lávakövek rezgésszáma a legmagasabb, és sokáig megtartják magas hőmérsékletüket és energiájukat. A masszázs során felmelegített és személyre szabottan összeállított masszázsolajat és illóolajakat használunk, melyek a felhevített bőrbe sokkal könnyebben és mélyebbre jutnak, így fokozottabban fejtik ki hatásukat.

Képzés időtartama: 13 óra (1 nap)
Vizsga időpontja: a képzés végén elméleti és gyakorlati vizsga
Jelentkezés előfeltétele: nincs
 
A képzés célja: a tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek a teljes testre kiterjedő lávaköves masszázst önállóan elvégezni.

Tanúsítvány
: a sikeres vizsgát tett hallgatók magyar nyelvű tanúsítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal, már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás), és/vagy fitness–wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

Képzés tematikája:
Masszázs elmélet (4 óra)
-   a lávaköves masszázs története, a kövek eredete
-   a masszázs hatásmechanizmusa
-   a masszázs javallatai és ellenjavallatai
-   anatómia (szív-, keringési- és nyirokrendszer)
-   meridiánok és csakrák
-   aromaterápia, illóolaj választás
Masszázs gyakorlat (8 óra)
-   a hallgatók egymáson gyakorolnak, személyes megtapasztalás
Vizsga: (1 óra)

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

Amire szükség van:
-   2 db lepedő
-   1 db frottír mosdókesztyű
-   kényelmes, szabad mozgást biztosító ruha
-   papucs
, zokni
-   fürdőruha (2 részes)

A tanfolyami jegyzetet valamint a masszírozáshoz szükséges alapanyagokat (lávakő-készlet, olajok, krémek) a képzés helyszínén biztosítjuk a hallgatók részére.

 

A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek… stb.)

 www.gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!

 


A tanfolyam kezdete: 2018-06-24

A tanfolyam ára: 19.900 Ft  

Képzés: vasárnap 9.00 - 19.00 (1 nap)

Előjelentkezem ráSzolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek2018.06.24. Budapest - lávaköves masszázs tanfolyam / 2018.06.29. Debrecen - intenzív svéd + székmasszázs tanfolyam / 2018.06.29. Szeged - intenzív svédmasszázs tanfolyam / 2018.06.30. Budapest -  egészségügyi modul tanfolyam / 2018.06.30. Budapest - természetgyógyászati modul tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|