Add a Facebook-hoz
Kínai masszázs

A tanfolyam időtartama: 33 óra + vizsga

A tanfolyam ára: 29.900 Ft

Hétvégi képzés (1 hétvége)

   péntek: 16.00-21.00,
   szombat és vasárnap: 9.00-19.00

Indul: 2018. augusztus 17.

Előjelentkezem rá

A kínai masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, A kínai masszázs által használt fogásokból építették fel a különböző keleti típusú masszázsokat és a nyugati típusú masszázsok sok-sok fogása is innen ered.

A kínai masszázs ruhában, szárazon történik. A teljes test átmasszírozása során a meridiánok pályáját követjük, valamint kezeljük az általános akupresszúrás pontokat. A kínai masszázsnál kimozgatjuk a végtagokat, ízületeket, így enyhíthetőek a reumatikus és mozgásszervi panaszok.
Az akupontok kezelésével megszüntethetők az energiablokkok, így a qi (csí) szabadon áramolhat, javul a közérzet, beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

Képzés időtartama: 33 óra (2,5 nap)
Vizsga időpontja: a tanfolyam utolsó napján
Jelentkezés előfeltétele: nincs

A képzés célja: a tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek a teljes testre kiterjedő kínai masszázst önállóan elvégezni, a masszázs menetéhez tartozó akupunktúrás pontokat kezelni.

Tanúsítvány: a sikeres vizsgát tett hallgatók magyar nyelvű tanúsítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal, már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitness – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

Képzés tematikája:
Masszázs elmélet (8 óra)
-    HKO eredete és filozófiája
-    Yin-Yang elmélet
-    Öt Fázis elmélet (Öt Elem tana)
-    meridiántan és a legfontosabb akupunktúrás pontok
-    a masszázs hatásmechanizmusa
-    a masszázs javallatai és ellenjavallatai
Masszázs gyakorlat (24 óra)
-    a hallgatók egymáson gyakorolnak, személyes megtapasztalás
Vizsga (1 óra)

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

Amire szükség van:
  -  kényelmes, szabad mozgást biztosító ruha, papucs
  -  1 db lepedő vagy takaró

 

A tanfolyami jegyzetet valamint a masszírozáshoz esetlegesen szükséges alapanyagokat (olajok, krémek) a képzés helyszínén biztosítjuk a hallgatók részére.

A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, illóolajok, masszázs kezelő- ágy, melegítő edények, lávakövek stb.)


www.gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!


Tanfolyam kezdete: 2018-08-17

A tanfolyam ára: 29.900 Ft

Képzés: Péntek 16.00-21.00-ig, Szombat - Vasárnap 9.00 - 19.00-ig

Előjelentkezem ráSzolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek2018.06.24. Budapest - lávaköves masszázs tanfolyam / 2018.06.29. Debrecen - intenzív svéd + székmasszázs tanfolyam / 2018.06.29. Szeged - intenzív svédmasszázs tanfolyam / 2018.06.30. Budapest -  egészségügyi modul tanfolyam / 2018.06.30. Budapest - természetgyógyászati modul tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|