Főoldal / Keleti masszázs tanfolyamok / Kínai kismama masszázs

KÍNAI KISMAMA MASSZÁZS KÉPZÉS

 

 

A tanfolyam időtartama: 26 óra
A tanfolyam ára: 29.900 Ft

Hétvégi képzés: szombat-vasárnap: 9.00 - 19.00

Indul: 2019. máj
us 4.

Előjelentkezem rá

 


Régóta elterjedt elővigyázatossági tanács, hogy a várandósság ideje alatt a kismama nem masszírozható, mert a masszázs vérbőséget okoz, vetélést vagy koraszülést indíthat el. Pedig a derék, csípő és az egész hátizomzat a leginkább igénybe vett testrésze a leendő anyukának, és mindinkább azzá válik az idő előre haladásával.

Sok nyugat-európai országban viszont már terápiaként is ajánlják a masszázst a kismamák számára. A pihentető és lazító masszázs egy teljesen egészséges kismama számára nem jelent nagyobb kockázatot, mint az egyéb napi terhelés és tevékenységek. A kismama masszázs során a masszőr nem okoz vérbőséget a kismedencei tájékon – pontosan a magzat védelme érdekében –, a vetélés kockázatát elkerülő masszázsfogásokkal lazítja el az izmokat. A masszázs során az anya és magzat harmonikus állapota jön létre.

Az általunk oktatott kismama masszázs úgynevezett keleti technika, a kínai masszázs (melyből az összes keleti masszázs építkezik) alapfogásaiból speciálisan kismamák számára összeállított terápia. A masszázs kivitelezése a meridián csatornák mentén történik, így az izmok és ízületek ellazításán kívül oldódnak a blokkok, az energia szabadon áramlik a szervezetben, testi-lelki-szellemi egyensúly jön létre.

A kínai kismama masszázs „száraz masszázs”, azaz nem használunk olajakat, illóolajat. A kezelés kényelmes ruhában, kényelmes körülmények között történik.

A képzés célja: a tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek a teljes testre kiterjedő kismama masszázst önállóan elvégezni.

A képzés időtartama: 26 óra (2 nap)
Vizsga időpontja: a tanfolyam utolsó napján
Jelentkezés előfeltétele: nincs
 
Tanúsítvány: a sikeres vizsgát tett hallgatók magyar nyelvű tanúsítványt kapnak (igény esetén angol és német nyelven is), mellyel már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitness – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

A képzés tematikája:

Masszázs elmélet (6 óra)

- élettani változások a várandósság idején
- meridiántan
- a masszázs hatásmechanizmusa
- a masszázs javallatai és ellenjavallatai

Masszázs gyakorlat (19 óra)

- a hallgatók egymáson gyakorolnak, így személyes tapasztalatokat szereznek

Vizsga (1 óra)

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

Amire szükség van:

- 1 db lepedő vagy pléd
- 2 db kispárna
- kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat
- papucs

A tanfolyami jegyzetet valamint a masszírozáshoz esetlegesen szükséges alapanyagokat (olajok, krémek) a képzés helyszínén biztosítjuk a hallgatók részére.


A tanfolyam kezdete: 2019.05.04.

A tanfolyam ára: 29.900 Ft

Képzés: szombat, vasárnap: 9.00 - 19.00

Előjelentkezem rá


A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek… stb.)


www.Gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!

 


Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek


Gizella Oktatási Stúdió | Minden jog fenntartva. 2017