Add a Facebook-hoz
Kínai kismama masszázs

Kismama masszázs tanfolyam

A tanfolyam időtartama: 26 óra

A tanfolyam ára: 29.900 Ft

Hétvégi képzés (2 nap)
      
szombat-vasárnap: 9.00 - 19.00

Indul: 2018. augusztus 4.

Előjelentkezem rá

Régóta elterjedt elővigyázatossági tanács, hogy a várandósság ideje alatt a kismama nem masszírozható, mert a masszázs vérbőséget okoz, vetélést vagy koraszülést indíthat el. Pedig a derék, csípő és az egész hátizomzat a leginkább igénybe vett testrésze a leendő anyukának, és mindinkább azzá válik az idő előre haladásával.

Sok nyugat-európai országban viszont már terápiaként is ajánlják a masszázst a kismamák számára. A pihentető és lazító masszázs egy teljesen egészséges kismama számára nem jelent nagyobb kockázatot, mint az egyéb napi terhelés és tevékenységek. A kismama masszázs során a masszőr nem okoz vérbőséget a kismedencei tájékon – pontosan a magzat védelme érdekében –, a vetélés kockázatát elkerülő masszázsfogásokkal lazítja el az izmokat. A masszázs során az anya és magzat harmonikus állapota jön létre.

Az általunk oktatott kismama masszázs úgynevezett keleti technika, a kínai masszázs (melyből az összes keleti masszázs építkezik) alapfogásaiból speciálisan kismamák számára összeállított terápia. A masszázs kivitelezése a meridián csatornák mentén történik, így az izmok és ízületek ellazításán kívül oldódnak a blokkok, az energia szabadon áramlik a szervezetben, testi-lelki-szellemi egyensúly jön létre.

A kínai kismama masszázs „száraz masszázs”, azaz nem használunk olajakat, illóolajat. A kezelés kényelmes ruhában, kényelmes körülmények között történik.

A képzés célja: a tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek a teljes testre kiterjedő kismama masszázst önállóan elvégezni.

A képzés időtartama: 26 óra (2 nap)
Vizsga időpontja: a tanfolyam utolsó napján
Jelentkezés előfeltétele: nincs
 
Tanúsítvány: a sikeres vizsgát tett hallgatók magyar nyelvű tanúsítványt kapnak (igény esetén angol és német nyelven is), mellyel már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitness – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

A képzés tematikája:
Masszázs elmélet (6 óra)
-        élettani változások a várandósság idején
-        meridiántan
-        a masszázs hatásmechanizmusa
-        a masszázs javallatai és ellenjavallatai
Masszázs gyakorlat (19 óra)
-        a hallgatók egymáson gyakorolnak, így személyes tapasztalatokat szereznek
Vizsga (1 óra)

Oktató
: Belányi-Sztraka Éva

Amire szükség van:
-    1 db lepedő vagy pléd
-    2 db kispárna
-    kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat
-    papucs
 
A tanfolyami jegyzetet valamint a masszírozáshoz esetlegesen szükséges alapanyagokat (olajok, krémek) a képzés helyszínén biztosítjuk a hallgatók részére.

A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek…stb.)

 

www.gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!

 


A tanfolyam kezdete: 2018-08-04

A tanfolyam ára: 29.900 Ft

Képzés: szombat, vasárnap: 9.00 - 19.00

Előjelentkezem rá

 Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek2018.06.24. Budapest - lávaköves masszázs tanfolyam / 2018.06.29. Debrecen - intenzív svéd + székmasszázs tanfolyam / 2018.06.29. Szeged - intenzív svédmasszázs tanfolyam / 2018.06.30. Budapest -  egészségügyi modul tanfolyam / 2018.06.30. Budapest - természetgyógyászati modul tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|