Add a Facebook-hoz
Gyakorlási lehetőség

Tudjuk, hogy kezdő masszőreinknek sokszor komoly problémát okoz az otthoni gyakorlás. Lakásunk körülményei nem mindig ideálisak a kényelmes, szakszerű masszázs kivitelezéshez, hiszen nem minden esetben áll rendelkezésre rögtön egy masszázságy otthonunkban. Gyakran a földre, esetleg a franciaágyra vagy a konyhaasztalra fektetik tanulóink a családtagokat, hogy tudjanak rajtuk gyakorolni. Mindez kényelmetlen lehet a kliens számára is, de mindenképpen előnytelen és nagy megterheléssel jár a masszőrnek is, aki munkája során így jobban elfárad, izületei nagyon megterhelődnek.

Ezenkívül a családi együttéléssel járó természetes zajforrások is nehezíthetik, sokszor ellehetetlenítik a masszázshoz szükséges relaxációt.

Ezért:

  • Minden nálunk tanuló diák a tanulás ideje alatt (a tanfolyam első napjától egészen a vizsgáig) ingyen igénybe veheti Stúdiónkban az okatás során használt eszközöket (masszázságy, vivőanyag - krém, vagy olaj, esetleg lepedők, törölközők, zene, lávakövek, köpölyök, stb.). 
    • Elsősorban azt javasoljuk, hogy csoporttársakkal összefogva közösen vegyék igénybe ezt a szolgáltatásunkat, hiszen így egymást segítve hatékonyabban tudnak gyakorolni.

 

  • A  gyakorlás a nyitvatartási időben vehető igénybe, ill. ettől eltérően is lehet; előre egyeztetett időpontban

Hétfőtől péntekig: 9.00.00 - 18.00

Szerdán: 9.00 - 19.00

A hétvégi időpontok csak előzetes egyeztetéssel megoldhatók.

 

 Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek2018.01.19. Budapest - baba masszázs tanfolyam / 2018.01.20. Budapest - indiai fejmasszázs (Champi) tanfolyam / 2018.01.20. Szeged - intenzív cellulitmasszázs tanfolyam / 2018.01.26. Pécs - intenzív svéd + Irodai (szék-) masszázs tanfolyam / 2018.01.27. Budapest - ayurvéda abhyanga masszázs tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|