Főoldal / Egyéb képzéseink / Életmódtábor

ÉLETMÓDTÁBOR

 

A. csoport

A tábor időtartama: 5 nap
Ára: kérjük érdekélődjön ügyfélszolgálatunkon! ( itt )
Indul: 2019. június 24.

Előjelentkezem rá

B. csoport

A tábor időtartama: 5 nap
Ára: kb. 63.000 Ft
Indul:
2019. június 24.

Előjelentkezem rá

 

Életmódtábor Természetgyógyász alapmodulhoz

B. csoport

Életmódtábor lényege:

5 napos bentlakásos tábor vidéki helyszínen. Az Életmódtábor a természetgyógyászati modulvizsgára jelentkezés előfeltétele. A bentlakásos tábor célja, hogy a leendő természetgyógyász saját egyéni élményként élje meg az életmódváltás lehetőségeit, valamint megismerkedjen a természetgyógyászat gyakorlatával is.

A tábor ideje alatt nemcsak a tanfolyam tanáraival találkozhat a résztvevő, hanem egyéb szakemberekkel is értekezhet, hogy képes legyen eldönteni, mely természetgyógyászati ág áll személyiségéhez a legközelebb.
Lehetősége nyílik kipróbálni és megélni a meditáció fontosságát, az egészséges táplálkozás alapjait, a méregtelenítés legfontosabb lépéseit, a mozgás és az élménydús pihenés jótékony hatását.

Helyszín:
Vidék, nyugodt környezet, 2-3 ágyas szobák, lehetőség vegetáriánus étkezésre, nagy előadóterem a résztvevőknek, ahol lehetőség nyílik a reggeli és napközbeni edzésekre, mozgás terápiákra, lehetőség gyalogtúrákra (Nagykovácsiban).

Lehetséges programok:
Színvonalas előadások a természetgyógyászat témaköreiben: HKO (köpöly, masszázs, akupunktúra), szervezet méregtelenítése, Homeopátia, különböző masszázstípusok megismerése, Aura fotózás, Meridián mérés, Kristályterápia.

- Meditációs gyakorlatok
- Mozgás: jóga, thai chi, 3-1-2 meridián torna
- Kirándulás – gyalogtúra
- Közös jó kedélyű teázások

Tárgyi feltételek:
Nyugodt vidéki környezet, szállás 2-3 ágyas szobákkal, fürdőszobákkal, étkezési lehetőség: egészséges életmódnak megfelelően kialakítva (napi 5x, teákkal), séta- és túralehetőségek, 1 előadóterem, projektor, vetítővászon, cd lejátszó, 2-3 masszázságy.

Ellátás:
reggeli - ebéd - vacsora


A. csoport

A tábor kezdete:
2019. június 24.
Előjelentkezem rá

B. csoport

A tábor kezdete:
2019. június 24.
Előjelentkezem rá

 

 


Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek


Gizella Oktatási Stúdió | Minden jog fenntartva. 2017