Add a Facebook-hoz
Életmód tábor

A. csop

A tábor időtartama: 5 nap

Ára: kérjük érdekélődjön ügyfélszolgálatunkon! ( itt )

Indul: 2017. november 6.

Előjelentkezem rá


B. csop

A tábor időtartama: 5 nap

Ára: kb. 63.000 ft

Indul: 2017. november 6.

Előjelentkezem rá 

Életmódtábor Természetgyógyász alapmodulhoz

A. csop

Kérjük érdekélődjön ügyfélszolgálatunkon! ( itt )

B. csop

Életmódtábor lényege:

5 napos bentlakásos tábor vidéki helyszínen. Az Életmódtábor a természetgyógyászati modulvizsgára jelentkezés előfeltétele. A bentlakásos tábor célja, hogy a leendő természetgyógyász saját egyéni élményként élje meg az életmódváltás lehetőségeit, valamint megismerkedjen a természetgyógyászat gyakorlatával is.

A tábor ideje alatt nemcsak a tanfolyam tanáraival találkozhat a résztvevő, hanem egyéb szakemberekkel is értekezhet, hogy képes legyen eldönteni, mely természetgyógyászati ág áll személyiségéhez a legközelebb.

Lehetősége nyílik kipróbálni és megélni a meditáció fontosságát, az egészséges táplálkozás alapjait, a méregtelenítés legfontosabb lépéseit, a mozgás és az élménydús pihenés jótékony hatását.

Helyszín:

Vidék, nyugodt környezet, 2-3 ágyas szobák, lehetőség vegetáriánus étkezésre, nagy előadóterem a résztvevőknek, ahol lehetőség nyílik a reggeli és napközbeni edzésekre, mozgás terápiákra, lehetőség gyalogtúrákra (Nagykovácsiban).

Lehetséges programok:

Színvonalas előadások a természetgyógyászat témaköreiben: HKO (köpöly, masszázs, akupunktúra), szervezet méregtelenítése, Homeopátia, különböző masszázstípusok megismerése, Aura fotózás, Meridián mérés, Kristályterápia.

Meditációs gyakorlatok

Mozgás: jóga, thai chi, 3-1-2 meridián torna

Kirándulás – gyalogtúra

Közös jó kedélyű teázások

Tárgyi feltételek:

Nyugodt vidéki környezet, szállás 2-3 ágyas szobákkal, fürdőszobákkal, étkezési lehetőség: egészséges életmódnak megfelelően kialakítva (napi 5x, teákkal), séta- és túralehetőségek, 1 előadóterem, projektor, vetítővászon, cd lejátszó, 2-3 masszázságy.

Ellátás:

Reggeli - ebéd - vacsora


A. csop

A tábor kezdete: 2017-11-06

Előjelentkezem rá


B. csop

A tábor kezdete: 2017-11-06

Előjelentkezem rá

 Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek2017.11.17. Budapest - Svédmasszázs tanfolyam / 2017.11.18. Budapest - Wellness masszázs tanfolyam / 2017.11.21. Budapest - délutáni 5 hetes Svédmasszázs tanfolyam / 2017.11.25. Budapest - Ayurvéda herbál masszázs tanfolyam / 2017.12.02. Budapest - Kínai kismama masszázs tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|