Főoldal / Rólunk / Bizonyítványok/ Oklevelek
Bizonyítványok / Oklevelek

         Sikeres vizsga után, hallgatóink regisztrált tanúsítványt kapnak kézhez, mellyel akár önálló vállalkozóként is dolgozhatnak vagy már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. A sorszámozott tanúsítvánnyal elhelyezkedhetnek kozmetikai, ill. fitness szalonokban vagy esetleg egészségügyi intézményekben.  

          Angol, német, ill. olasz nyelvű tanúsítványainkat a külföldi kozmetikai és fitness szalonok is elismerik. Hallgatóinknak ezt külön kell igényelniük, melynek díja: 2.500 Ft/db.

         

   

  OKJ-s Szakmai bizonyítvány:

A gyógymasszázs tanfolyam elvégzése után a résztvevők szakvizsgát tesznek az ETI-ben (Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet), ill. ennek eredményeként sorszámozott, az országos képzési jegyzékben szereplő (OKJ-s), állam által kibocsátott szakmai bizonyítványt kapnak, mellyel akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. bővíthetik már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét. Ez a bizonyítvány alkalmas bármilyen svéd-, vagy gyógymasszőri állás betöltésére is.

Szakmai azonosító: OKJ-s tanfolyam, melynek száma: 52 726 01 0010 52 01

A szakképesítéssel legjellemzőbben betölthető munkakör:

-         Masszőr: FEOR száma: 5314 (egészségügyi és szociális ellátás)


Szakmai tanúsítvány kiegészítéseként igényelhető Europass tanúsítvány-kiegészítő is.

Az Europass a végzettségek és kompetenciák összehasonlíthatóságát támogató nyitott és rugalmas egységes keretrendszer. Az Europass egy személyi dokumentumcsomag, amelyet az állampolgárok használhatnak oktatásban és képzésben szerzett kompetenciáik elismertetésére, munkavállalás esetén a munkaadók tájékoztatására Európában.

Az Europass tanúsítvány-kiegészítőt az Európai Unió tagországai a szakképzettséget igazoló tanúsítványokkal együtt adják ki, amely a szakképesítések kompetenciákon alapuló leírását foglalja magába. A tanúsítvány-kiegészítő önmagában nem bír jogi érvénnyel, csak a szakképzettséget igazoló tanúsítvánnyal együtt érvényes. Formátuma az Európai Unió által meghatározott szabványt követi, nem egyénre, hanem szakképesítésre vonatkozik.

Tartalma
Az Europass tanúsítvány-kiegészítő olyan információkkal szolgál az Ön szakképesítéséről, amelyek az eredeti tanúsítványban nem szerepelnek, mint: az adott képzésbe való belépési követelmények, megszerzett készségek és kompetenciák, az adott ország osztályzási skálája, továbbtanulás lehetséges következő szintje.

A tanúsítvány- kiegészítő kérhető: magyar nyelven, angol nyelven, francia nyelven, német nyelven. Ha Ön munkát keres, vagy tanulni szeretne külföldön, illetve szakmai gyakorlatra készül egy uniós tagállamban, akkor minden bizonnyal hasznos segítőtársa lehet az europass tanúsítvány. Hatékony eszköz, hogy könnyedén, áttekinthetően és érthetően mutassa be leendő munkáltatójának vagy képző intézményének képzettségét, rátermettségét, szaktudását, készségeit, nyelvtudását.
  

 

Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek
 


Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek


Gizella Oktatási Stúdió | Minden jog fenntartva. 2017