Add a Facebook-hoz
Ayurvéda olajos fej- és lábmasszázs

A tanfolyam időtartama: 13 óra

A tanfolyam ára: 20.500,- Ft

Képzések: szombat 9.00 - 19.00

Indul: 2018. augusztus 25.

 Előjelentkezem rá

Ayurvéda – Shiro Abhyanga és Pada Abhyanga masszázsShiro Abhyanga (olajos fejmasszázs)


A fej, nyak, vállak és arc masszírozása speciális mozdulatokkal, olajokkal. A masszázs erősíti a hajat, javítja a vérkeringést, serkenti az agy működését, csökkenti a fejfájást és feszültséget, az izmok merevségét. A hajas területet speciális, a hajat tápláló olajjal masszírozzuk. 


Pada Abhyanga (lábmasszázs)

 

A keleti kultúrákban, és különösen Indiában nagyon fontos szerepe van a talpnak, lábnak. Úgy gondolják, hogy a test és a lélek itt kapcsolódik össze. A lábmasszázs szent helyet foglal el az ayurvéda kezelésekben, mivel a lábak érintésével a legnagyobb tiszteletet mutatják ki.

  

A test idegvégződései a talpon találhatók, így a különböző pontok masszírozása az egész szervezetet harmonizálja. A masszázs során a talpat és a teljes lábat kezeljük. A masszázs serkenti a vér- és nyirokkeringést, megelőzi a bőr kiszáradását, enyhíti a fáradtságot. 


A kétféle masszázst általában egyszerre alkalmazzák.

 
Képzés időtartama: 10 óra (1 nap)
Vizsga időpontja: a képzés napján
Jelentkezés előfeltétele: nincs
 
A képzés célja
a tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek a teljes testre kiterjedő ayurvédikus abhyanga masszázst önállóan elvégezni.

 

Tanúsítvány: a sikeres vizsgát tett hallgatók  magyar nyelvű tanúsítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal, már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitness – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.
 
Képzés tematikája:
Masszázs elmélet (2 óra)

- ayurvédikus masszázstípusok

- fej és lábmasszázsnál használt olajok, illóolajok

- a masszázs hatásmechanizmusa

- a masszázs javallatai és ellenjavallatai

Masszázs gyakorlat (10 óra)

- olajos fej és lábmasszázs gyakorlása

- a hallgatók egymáson gyakorolnak, személyes megtapasztalás

Vizsga (1 óra)
 
Oktató: Belányi-Sztraka Éva
 
Amire szükség van:

- 2 db lepedő

- kényelmes mozgást biztosító ruházat

- fürdőruha (2 részes) 

- papucs


A tanfolyami jegyzetet valamint a masszírozáshoz esetlegesen szükséges alapanyagokat (olajok, krémek) a képzés helyszínén biztosítjuk a hallgatók részére.

 

A helyszínen és a Gizella Stúdió webáruházában kedvezményes áron megvásárolhatók a masszőri tevékenységhez szükséges professzionális termékek (olajok, krémek, masszázs kezelőágy, illóolajok, melegítő edények, lávakövek… stb.)


www.gizellashop.com – Masszőrkellékek egy helyen!


A tanfolyam kezdete: 2018-08-25

A tanfolyam ára: 20.500,- Ft

Képzés: szombat 9.00 - 19.00

Előjelentkezem rá

 

 Szolgáltatásaink közül: masszázs tanfolyam, svédmasszázs tanfolyam, webáruház - masszázs és masszőr kellékek2018.06.24. Budapest - lávaköves masszázs tanfolyam / 2018.06.29. Debrecen - intenzív svéd + székmasszázs tanfolyam / 2018.06.29. Szeged - intenzív svédmasszázs tanfolyam / 2018.06.30. Budapest -  egészségügyi modul tanfolyam / 2018.06.30. Budapest - természetgyógyászati modul tanfolyam / Ugrás a lap tetejére
|